SediuFirma.ro

romana engleza

Ca urmare a intrarii in vigoare a OUG 54/2010 privind unele masuri pentru combaterea evaziunii fiscale, procedura de solicitare si eliberare a documentelor pentru infiintarea unei societati comerciale s-a complicat, fapt care duce la dublarea timpului de infiintare al unei firme. Solutia temporara este stabilirea sediului social la sediul cabinetului avocatului care se ocupa de inregistrarea firmei.

Modalitatea prevazuta de Legea 51/1995 - Legea avocatilor, permite stabilirea sediului social la cabinetele de avocatura, pentru cel mult un an, fara posibilitate de prelungire.Aceasta a ramas singura alternativa pentru un investitor care ar dori infiintarea unei firme in cel mai scurt timp posibil, si fara prea mari cheltuieli/investitii inainte de inceperea efectiva a activitatii.
Avantajele oferite de stabilirea sediului social al firmei dvs. la sediul profesional al cabinetului de avocatura sunt:

Avand in vedere faptul ca identificarea unui spatiu pentru stabilirea sediului social poate fi problematica in Bucuresti si in judetul Ilfov, datorita numarului mare de societati existente, noi va oferim sprijin si in aceasta problema indiferent daca doriti sa va infiintati o firma sau daca doriti sa schimbati sediul actual al societatii dvs.
Serviciile noastre de gazduire permit stabilirea sediilor sociale in Bucuresti si in Judetul Ilfov :

Putem sa va oferim si anumite servicii conexe alaturate gazduirii sediului social - care va pot ajuta sa va desfasurati activitatea.
Astfel aveti la dispozitie un BIROU VIRTUAL care contine:

De asemenea, veti putea utiliza numerele noastre de telefon si fax pentru primirea si transmiterea corespondentei catre clientii dvs.